Înscriere

Inscrierea se va face online, folosind formularul de mai jos, pana in data de 09.09.2019 ora 23:59 sau la epuizarea  numerelor alocate curselor cronometrate (400) si necronometrate (200). Daca raman numere disponibile vor fi acceptate inscrieri si la locul distribuirii kiturilor si/sau locul desfasurarii evenimentului, inainte de concurs, cu achitarea taxelor de participare valabile in ziua evenimentului Participarea la curse este limitata de locurile disponibile, respectiv de varsta alergatorilor, dupa cum urmeaza:
  • Sunt Nebun Dupa Trail (20.5 km): 100  numere (participanti); limita de varsta: 18 ani impliniti
  • Imi Place Trail (14.5 km): 100  numere (participanti); limita de varsta: 16 ani impliniti
  • Primul Meu Trail (7 km): 200  numere (participanti); limita de varsta: 14 ani impliniti
  • Crosul Popular (2km). 100  numere (participanti); limita de varsta: 14 ani impliniti. Aceasta cursa este necronometrata. La final sunt oferite diplome de participare.
  • Crosul Copiilor (800m) 100  numere (participanti); limita de varsta 14 ani ne-impliniti. La aceasta cursa copii pot fi inscrisi gratuit online de catre parinti.  Aceasta cursa este necronometrata. La final sunt oferite diplome de participare.
Avand in vedere simultaneitatea startului celor trei curse cronometrate o persoana poate fi inscrisa la o singura cursa cronometrata. Pentru clarificari suplimentare va rugam sa ne contactati pe mail@alergotura.ro

Despre procesul de inscriere

Odată înscrierea făcută, numele și prenumele persoanei precum și cursa aleasă vor fi publicate pe site-ul Evenimentului, putand avea unul din urmatoarele statusuri: INP – Inregistrare incompleta – Acest status apare cand inregistrarea nu a fost finalizata corect sau cand datele sunt inclomplete. Acest status nu obliga cu nimic nici Participantul nici Organizatorul. Organizatorul poate sa stearga oricand astfel de inregistrari. Pentru a se inscrie Participantul trebuie sa reia intreg procesul de inscriere. NEW – Inregistrare noua, in curs de validare – Inregistrarea a fost initiata corect dar nu a fost facuta plata taxei de participare. In acest moment inscrierea NU este valida dar un mesaj (e-mail) de multumire care contine si instructiunile de plata a fost transmis pe adresa de e-mail folosita la inscriere. Pentru validarea inscrierii trebuie facuta plata taxei de participare. PPD – Plata intarziata – Plata nu a fost facuta in intervalul specificat iar inscrierea NU este validata. Un mesaj care sa va reaminteasca necesitatea efectuarii platii a fost transmis pe adresa de e-mail folosita la inscriere. Organizatorul poate anula in orice moment inregistrarea avand acest status fara niciun fel de obligatie. Pentru a se inscrie Participantul trebuie sa reia intreg procesul de inscriere, de preferat cu plata online. CONF – Inscrierea este validata. Un numar de concurs a fost alocat. Pe adresa de e-mail folosita la inscriere s-a trimis un mesaj de confirmare precum si “Declaratia pe propria raspundere” pe baza careia va puteti ridica kitul de participare. CAN – Inregistrare anulata – Organizatorul nu are nicio obligatie in acest caz. Pentru a se inscrie Participantul trebuie sa reia intreg procesul de inscriere, de preferat cu plata online.