Taxe de inscriere

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrării achitării unei taxe de participare. Taxele de participare variaza în funcție de data efectuarii platii:

Cursa / Data initializarii platii Redus!
3 august – 19 august
Standard
20 august– 8 septembrie
Locuri disponibile 
“Sunt Nebun dupa Trail” (20,5 km) 80 lei 100 lei 100
“Imi Place Trail” (14,5km) 75 lei 95 lei 100
“Primul Meu Trail” (7,o km) 70 lei 90 lei 200
Cursa Populara (2,0 km) 20 lei 20 lei 100
Cursa Copiilor (0,8 km) gratuit gratuit 100

Valoarea taxei de participare pentru cei care platesc prin banca sau in numerar se stabileste in conformitate cu ziua platii si nu cu data inscrierii pe site.

Daca te-ai decis sa te inscrii poti sa o faci chiar aici.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a realoca numarul de locuri disponibile in limita numarului total de kituri disponibil.

 

Reduceri la taxa de inscriere

Castigatorii primelor 3 locuri la probele cronometrate de la editia 2017 au primit ca premiu inscrierea gratuita la oricare dintre cursele cronometrate de la editia 2018, pe baza unui cod de reducere care le va fi omunicat pe e-mail.  Acestia sunt: Marian Ploscaru, Marian Vlad, Octav Ferche, Alina Preda, Anita Claudia Zaro, Mirela Bratu, Constantin Gabriel Mineran , Darius Gagiu, Razvan Farkas, Denisa Adriana Zaro ,  Federica Fortini, Ildiko Pazlea Kato, Nicolae Usurelu, Florin Flavius Soica, R0bert Anderwald, Claudia-Isabella Martis, Alexandra Pop, Ioana Duda.

Castigatorii primului loc la categoriile de varsta ale probelor cronometrate de la editia 2017 au primit ca premiu inscrierea cu reducere 50% la oricare dintre cursele cronometrate de la editia 2018, pe baza unui cod de reducere care le va fi omunicat pe e-mail.  Acestia sunt: Arnold Dekani, Florin Logofatu, Vuin Alexandru, Marian Coroiu, Teodora Miron, Ofelia Golumba, Ana-Maria Saucan, Florentina Cirjea, Zsolt Kovacs, Samuel Mosulet, Viorel Pazlea Kato, Ana Maria Sturz-Lazar, Rita Karman, Adrian Teodor Muntean, Gheorghe Balica, Ovidiu Staniloiu, Ovidiu Fulias , Ana-Maria Vît, Ramona-Raluca Guta, Maria Cormi.

Membri Alergotura post sa se inscrie cu tariful “Redus” indiferent de momentul in care fac inscrierea, in limita numarului de locuri dispinibile.

Codurile de reducere NU sunt transmisibile catre alte persoane si se folosesc in momentul inscrierii online sau prin renutare ulterioara inscrierii.